Nemzetközi fuvarbörze

A Cargopedia nemzetközi fuvarbörze, amely segít a szállítóknak szállítandó rakományt szerezni, az ügyfeleknek pedig lehetőséget biztosít arra, hogy teherautókat találjanak, amelyek által elszállíthatják rakományukat.

10 nyelven elérhető, a Cargopedia bármely cég számára megfelelő.

Modern fuvarbörze. 100% web.

Rendkívül barátságos és könnyen kezelhető interfészt alkottunk. Használjon okostelefont, vagy tabletet, laptopot vagy asztali számítógépet, a Cargopedia tökéletesen illeszkedik a képernyő méretéhez.

A Cargopedia honlapként működik, nem igényel szoft letöltését és telepítését. Ez az t jelenti, hogy bárhol, bármikor, bármilyen internethez kapcsolódott készüléken rendelkezésre áll.

Értesítés e-mail és SMS által

Velünk egyetlen hirdetést sem veszít szem elől! Automatikus értesítést kap, amikor olyan új rakomány vagy teherautó jelenik meg, amely megfelel az Ön hirdetésének.

Megfelelő rakomány vagy teherautó a teherautó útvonalán vagy visszatérése során

Jól hangzik? A Cargopedia automatikusan javasol, mindegyik hirdetés honlapján.

Rakomány térkép és Teherautó térkép

A Cargopedia honlapon közvetlenül megtekintheti a rendelkezésre álló árukat és teherautókat a térképen!

Fejlett belső levelezési rendszer

A Cargopedia fejlett e-mail/chat típusú hibridrendszert használ. ha üzenetet küld az egyik online tagnak, azonnal módon megkapja az üzenetet. ha nincs online, e-mailt kap.

Említettük, hogy üzenetéhez képeket csatolhat, PDF, Word és Excel fájlokat?

Nem utolsó sorban, a főablakból üzeneteket küldhet más Cargopedia tagoknak!

Rugalmas rendeltetési helyek: Bárhol az Ön országában, Bárhol vagy Bárhol az Európai Unióban

Teherautója nem rendelkezik előre meghatározott útvonallal? Semmi gond, kiválaszthatja az indulási helységet vagy megyét, az érkezés tekintetében pedig megjelölhet egy rugalmas rendeltetési helyet, mint bárhol az Európai Unióban.

Bármely cég számára megfelelő fuvarbörze

Legyen szó pár alkalmazottal rendelkező kisvállalkozásról, vagy több tíz, illetve több ezer alkalmazottal rendelkező nagyvállalkozásról, a Cargopedia az Ön igényeihez igazodik.

Több helységet is megadhat az Ön cégének elérhetőségi pontjaiként úgy, hogy mindegyik saját felhasználóval/kontaktszeméllyel rendelkezik.

Bármilyen pénznem, automatikus kijelzése az Ön országos pénznemében

Aki közzétette a hirdetést, megjelölte az árat más pénznemben is? A Cargopedia kijelzi a megfelelő árat HUF (vagy az Ön országának pénznemében) a napi árfolyamon.

Távolság- és költségkalkulátor, Európai forgalmi korlátozások, európai üzemanyagok

A Cargopedia az egyetlen honlap, amely megjeleníti a napi gázolaj-, benzin- és GPL-költségeket az európai országok nagytöbbségében, és a teherautókra vonatkozó forgalmi korlátozásokat. A Cargopedia hasonlóképpen rendelkezik azzal a nagyon hasznos funkcióval, amely átlagfogyasztás alapján kiszámítja az útvonal távolságát és költségét.

Tegyen közzé annyi hirdetést, amennyit szeretne, ingyenesen!

A hirdetések regisztrálása és közzététele ingyenes a Cargopedia honlapon! A Free előfizetés által hozzáférhet a honlap összes alapfunkciójához. Ha több funkcionalitást szeretne, bármikor frissítheti előfizetését Standard vagy Premium.